Frå redaktøren: Skifte i redaksjonen - Johannessen, Janne Bondi (Norsk Lingvistisk Tidsskrift, 2016)
Eg vil byrje med å takke Kristin Melum Eide og Tor Anders Åfarli for den redaktøroppgåva dei har utført for Norsk Lingvistisk Tidsskrift. Dei har gjort mykje for å halde oppe den gode kvaliteten på dette tidsskriftet, slik at vi framleis har eit framifrå forum for artiklar om ymse lingvistiske emne på norsk. Vitskapsakademiet har no peikt ut meg som ny redaktør, noko eg audmjukt har svara ja til