Bokanmeldelser - Rian, Øystein; Jensson, Gottskálk (Collegium Medievale, 2024)
Anne Pauline Grøgaard, Sigurd Hareide og Henning Laugerud (red.), «Våre forfedres kirke». Tekster av, om og til Klosterlasse. Anmeldt av Øystein RianEgil Kraggerud: Latinske tekster i Norge mellom 1152 og 1230. 2 bind. 1. Tekstkritisk samling med norske parallelloversettelser. 2. Kommentar til Latinske tekster i Norge. Anmeldt av Gottskálk Jensson