Redaksjonelt
PDF

Hvordan referere

Lyngø, I. J. (2004). Redaksjonelt. Tidsskrift for Kulturforskning, 3(4). Hentet fra https://ojs.novus.no/index.php/TFK/article/view/356

Sammendrag

Dette nummeret av Tidsskrift for kulturforskning viser mangfoldet i dagens kulturforskning, men artiklene viser også at dagens kulturforskning ikke befinner seg i et elfenbens­tårn da alle de fire artiklene tar opp tema og problemstillinger som er aktuelle i sen-moderne multikulturelle samfunn. Mangfold og aktualitet kan derfor stå som motto for nummeret enten artiklene handler om klassereiser, miljø og forurensingsproblemer, om mannlige flyktninger i eksil eller hvordan kulturelt mangfold er blitt og blir presentert på museer. Sistnevnte bidrag tar opp tråden fra forrige nummer av tidsskiftet som hadde som tema kulturell ulikhet på museum. Det viser kanskje at tidsskriftet også er blitt et organ for museumsrelaterte problemstillinger?
PDF
Forfattere beholder opphavsretten og gir tidsskriftet rett til første publisering av arbeidet. En Creative Commons-lisens (CC BY-SA 4.0) gir samtidig andre rett til å dele arbeidet med henvisning til arbeidets forfatter og at det først ble publisert i dette tidsskriftet.