Redaksjonelt

Line Esborg

Sammendrag


Med dette nummeret av Tidsskrift for kulturforskning trer en ny redaksjon frem, be­stående av fem dedikerte kulturhistorikere med base i Oslo. Vi benytter anledningen til å takke Bergens-redaksjonen ved Kyrre Kverndokk for mange års innsats.    

Den nye redaksjonen består av redaksjonsmedlemmene Audun Kjus, kulturhistoriker og førstekonservator ved NEG, Stiftelsen Norsk Folkemuseum; Ane Ohrvik, førsteamanuensis i kulturhistorie ved IKOS, UiO; Karen Lykke Syse, første­amanuensis ved Senter for utvikling og miljø, UiO; redaksjonssekretær Hannah K. Lunde, sti­pendiat ved IKOS, UiO samt undertegnende som er førsteamanuensis i kulturhistorie ved UiO og ansvarlig redaktør for TfK de neste fire årene.    

For å videreføre ambisjonen om å være Norges ledende kulturvitenskapelige tidsskrift har vi fått med oss et entusiastisk redaksjonsråd som favner både kulturvitenskap, kultur­historie, etnologi og folkloristikk, kulturarvsstudier og museologi ved universiteter, museer og arkiv i Norge og Norden.      

Dette første åpne nummeret dekker et spekter av temaer og innfallsvinkler som viser bredden i aktuell kulturforskning. Vi håper du vil betrakte det som en godteskål du kan velge mange favoritter fra!     

I tillegg til hele seks artikler inneholder dette tidsskriftnummeret også presentasjoner av to nye doktoravhandlinger og seks bokanmeldelser.


Fulltekst:

PDF

Innkommende lenker

  • Det er p.t. ingen innkommende lenker.


ISSN 2387-6727

Creative Commons-lisens

Innholdet på dette nettstedet er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal lisens.