Janne Bondi Johannessen og Kristin Hagen (red.): Språk i Norge og nabolanda. Ny forskning om talespråk
NLT 2-2017
PDF

Hvordan referere

Laanemets, A. (2017). Janne Bondi Johannessen og Kristin Hagen (red.): Språk i Norge og nabolanda. Ny forskning om talespråk. Norsk Lingvistisk Tidsskrift, 34(2). Hentet fra https://ojs.novus.no/index.php/NLT/article/view/1348

Sammendrag

Bogen Språk i Norge og nabolanda: Ny forskning om talespråk er en artikelsamling, som formidler den nyeste viden inden for talesprogsforskningen. Bogen består af et indledende kapitel samt 13 artikler skrevet af 21 førende sprogforskere i Norden. Artiklerne er inddelt i tre overordnede emneområder: Syntaks: Ordstilling og konstruksjoner (5 artikler), Morfologi og fonologi (4 artikler) samt Leksikografi: leksikalske ord, partikler og funksjonsord (4 artikler). Der findes bidrag skrevet på både norsk og svensk. Alle artikler er udstyret med et indledende abstrakt samt et engelsk ditto sidst i artiklen.
PDF

Forfattere beholder opphavsretten og gir tidsskriftet rett til første publisering av arbeidet. En Creative Commons-lisens (CC BY-SA 4.0) gir samtidig andre rett til å dele arbeidet med henvisning til arbeidets forfatter og at det først ble publisert i dette tidsskriftet.